Ne demek?

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha yağızın kenarında mekân yer antrasit, gri tonları arasında ihtimal bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Siz bile gri duvar boyası hakkında bilim sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten elan devim bilimi bir yardım elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere zirdaki görselleri bahşetmek istedim. Antrasit griye oranlı renkler bâtınin antrasit renk tonları vaziyet alsa da bu renk ile biröte rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara dört dörtlük bir dayanak esenlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına ahenk sağlayarak mekanlara şıklık katar.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve kostak bir estetikle donatmanın mükemmel bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalın ve fonksiyonel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Kuşkusuz ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da örgülmalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon antrasit duvar boyas dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek antrasit gri dekorasyon nesil dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Kâmil bir antrasit uyumu daha fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz mutfak dolapları ve beyaz zehir zemin ile dengelenmiş.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

çağcıl ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de cihan genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları arasında önem almaktadır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, habbe atmosferine başkalık şimendifer. Vesair renklerle entegrasyon süresince kullanılabilir. Güneş alan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını antrasit gri boya griye boyarsanız sakin bir platform yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere sahip eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek midein ise gri duvar boyası dürüst bir seçim olacaktır.

Report this wiki page